Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Hayalimiz uzakta değil, çocuklarımızın gözlerinde!

Öğrenme sürecini en saf ve hızlı biçimde ana sınıfını da içine alan bebeklik - çocukluk döneminde gerçekleşir. Doğayı bilimsel verilerle ve en doğal haliyle eğitime uyarladığınızda izlenen yol doğru demektir. Bu sayede düşünen ve düşündüğünü aktif hale getiren bireyler yetişir. Bu bakış açısıyla yenidünyayı kuracak olan çocuklarımız Bahçeşehir Okulları'nın sistemli ve güvenli ellerinde şekilleniyor. İşleyişimiz, dünyayı onların gözlerinden algılarken, sistemli Bahçeşehir felsefesini uygulamakla gerçekleşiyor.

Öğrenmeyi, seçkin sanat çalışmaları, spor ve evrensel yabancı bir dille desteklediğimiz için çocuklarımız, ileriki yaşamlarına dünya standartlarında hazırlanıyor.

Bahçeşehir Okulları’nda eğitim kadrosu yenilikçi, öğretmeye ve öğrenmeye açık bireylerden oluşmaktadır. Aynı zamanda eğitim sürecinde kullanılan materyallerimiz kalitesiyle emsallerinden ayrılmaktadır. Çünkü Okulumuz temelin önemini bilerek eğitim yatırımının en önemli yerine ana sınıflarını koymaktadır. Bu standartlarda yetişen sevgili çocuklarımız ilkokul, ortaokul ve lisemizde de becerilerini pekiştirerek ulusal değerlerimizi dünya çapında gururla tanıtan ve kullanabilen bireylere dönüşmektedirler. Bizim hayalimiz ise bu noktada gerçekleşir, onların gözlerinde mutluluğu gördüğümüzde.

Sevgilerimle,
Derya BAŞARAN